CULTMUSIC

La Gran Bodega Saltó és també la seu de l’Associació Cultural Cultmusic, entitat sense ànim de lucre creada amb l’objectiu de fomentar l’expressió artística al barri del Poble-sec, tot afavorint la integració de les diferents cultures que hi viuen.

Cultmusic s’encarrega de l’organització de les activitats culturals que es desenvolupen a la Bodega, com les actuacions musicals del So Saltó, el Vermut Musical i esdeveniments relacionats amb la poesia, el teatre i altres disciplines artístiques.

L’associació també participa activament en la Festa Major del Poble-sec de cada juliol, amb un escenari propi a les portes de la Saltó que porta el nom de Cultmusic, i ha estat crucial perquè aquestes festes tinguin cada vegada més projecció tant al mateix barri com a tota la ciutat de Barcelona.

Totes les actuacions que organitza Cultmusic tenen a més un caire solidari ja que, en col·laboració amb l’ONG Bona Voluntat en Acció, es recullen aliments en forma d’entrada simbòlica que després són repartits entres les persones més necessitades del Poble-sec.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>